Administrator
Na ring wchodzi Hulk Hogan z mikrofonem
Witam wszystkich fanów wrestlingu!!!(publiczność cheeruje)
Zapewniam wam że nasza federacja pokaże nowe i dużo lepsze oblicze wrestlingu.
Nie zabraknie napewno walk z dużą dawką hardkoru i zabawy.
Napewno zobaczycie dużo znanych gwiazd tego sportu jak i nowych młodych zawodników.
Zobaczycie że dostaniemy się na szczyt świata wrestlingu.
Więc przychodzcie na gale i rózne rzeczy zebym mogł zarobić a tym samym ulepszać
UltimateProWrestling!!
Hulk Hogan schodzi z ringu.

Na ring wchodzi EDGE !!! i mówi:Witam UPW Univers.Jak wiecie jestem tu od niedawna ale już szokuje, jak wiecie chce walki o pas hardcore lub UPW.I też chciałbym założyć TT.Na 1 gali zaszokuje wszystkich i wygram walkę!!!.
Edge wybiega z ringu.
Ostatnio edytowany przez Edge (2010-07-20 18:56:51)
It's Time To Play The Game
Na ring zmierza Hunter z młotem
Edge,Edge,Edge,długo sie nie widzieliśmy.Dobrze więc walczymy o UpW Championship proponuje walke extreme rules znając Hulka zgodzi sie lubi hardcore.Ale tak naprawde proponuje ci sie wycofać z tej walki bo dostaniesz taki łomot od mojego Jasia młota którego trzymam w ręku że będzie cie musiała karetka wywozić.Więc wycofujesz się czy zgadasz sie na tą trudną walke?
Triple H schodzi z ringu odkładając mikrofon.
Użytkownik
Wchodzę na ring przy moim theme witając się z fanami i mówię:
Nie tak szybko. Ja też chciałbym walki o ten pas. Mimo iż jestem nowym zawodnikiem chciałbym również o niego walczyć. Triple threat match. Przemyśl to Hulk.
Ostatnio edytowany przez The Buffalo (2010-07-20 20:27:40)
Administrator

Na ring idzie Hulk Hogan ku uciesze publiczności.
Dobrze więc na nadchodzącej tygodniówce zmierzą się
Triple H vs Edge vs The Buffalo w walce elimination triple threath match na zasadach extreme rules.
Szukam jeszcze pretendentów do pasa UpW Hardcore Championship lub UpW Intecontinental Championship chętnych prosze o wypowiedzeniu sie w tej sprawie w moim biurze lub na ringu.
Na ring idzie Triple H z mikrfonem.
Dobrze Hulk podjołeś najlepszą decyzje ze wszystkich.Teraz kieruje zdanie do The Buffalo a także Edge wiecie co przegracie tą walke jak nic bedziecie się zwijać z bólu mój młot pokaże wam jaki jest groźny.To ja bede pierwszym mistrzem tej federacji to ja zostane tutaj legendą!!!
Hunter schodzi z ringu.
Ostatnio edytowany przez Triple H (2010-07-21 10:09:49)
Użytkownik

Na ring przy ogromnym Cheerze wchodzi John Morrison.
Witajcie drodzy kibice i wrestlerzy. Dziś do federacji Ultimate Pro Wrestling dołączyła gwiazda Rocka John Morrison. Jestem z tego bardzo szczęśliwy. Ta federacja dopiero zaczyna swoją działalność daltego rzuciłem na nią okiem i zajrzałem na dłużej.I jeszcze jedno. Był bym chętny do zostania pretendentem do pasa UpW Hardcore Championship.
Użytkownik
Wchodzę na ring przy moim theme witając się z fanami (w ręku trzymam kastet) i mówię:
Thriple H nie chwal się tym swoim młotem. Ja ci mogę wyrządzić taką szkodę moim kastetem. Jak pojedynek się rozpocznie będziesz wiedział co to znaczy wstąpić do piekła. Gdy rozpoczniesz ze mną i z Edge'm pojedynek nie będzie odwrotu. Zejdziesz z tego ringu cały obolały. Liczę n to że to ja będę pierwszym UPW championem i zapiszę się w tej federacji jako człowiek który pierwszy raz tego dokonał.
Użytkownik
I hear voices in my head
They council me
They understand
They talk to me

Randy wchodzi na ring bierze mikrofon i zaczyna przemówienie:
- Tak Randy Orton jest w tej federacji walczyłem w WWE i ostatnio w RWW ale federacja padła więc przeniosłem się tutaj. Mam sprawę do Hulka słuchaj nie obchodzi mnie że ustaliłeś walkę o pas UPW Championship ja ponieważ jestem najlepszy w tej federacji i zasługuję na walkę o ten pas. Hahahah wszyscy już szukają tag partnerów bo chcą się ubezpieczyć na przyszłość " Randy mnie zaatakował a że ja mam tag partnea to on mi pomoże" dobre żarty powinniście chodzić do szkółki wrestlingu albo nie bo sobie zrobicie krzywdę. NARA !!!
I hear voices in my head
They council me
They understand
They talk to me
Administrator

Na ring idzie dumnym krokiem Hulk Hogan.
Wiesz co Randy moge cię dodać do tej walki.Dobrze więc ustalone bedzie to Elimination Fatal 4 Way na zasadach extreme rules więc totalna demolka nie dość ze bedzie mozna uzywać dużo narzedzi i przedmiotów to jeszcze bedą eliminacje.Teraz tak John zgadzam sie na twoją walke o pas tylko że nie masz przeciwnika ale nie martw sie napewno się ktoś znajdzie.To wszystko!!

Na ring kroczy oportunista z mikrofonem i mówi: Hulk nawet jeśli zmieniłeś zasady walki to i tak wygram.Co fatal-4-way elimination extreme rules math nie takie rzeczy się robiło wygram tę walkę.Z Buffalo nie będę miał kłopotów z HHH raczej też nie a z Ortonem mogę mieć ale wyeliminuje go, Buffalo będzie pierwszy potem HHH potem Orton.
Manipulator schodzi z ringu.
Ostatnio edytowany przez Edge (2010-07-22 09:50:32)
Użytkownik
Na ring wchodzi John i bierze mikrofon.
Wszystko sobie pięknie wymyśliłeś Edge. Ja odpadam pierwszy, HHH drugi, a na koniec zostajesz sam z Ortonem i wygrywasz. Tylko umknął ci jeden mały szczegół dotyczący tej walki. Chodzi o to, że ja wniej nie walcze. Nie wiem czy się pomyliłeś czy ci się to przyśniło. W tej walce jest The Buffalo, nie ja. Dzięki Hulk za danie mi walki o pas Hardcore. Myślę, że mój rywal już się znalazł. A co do ciebie Randy to jesteś zbyt pewny siebie. Niedość, że się przechwalasz to jeszcze karzesz by włączono cię do walki o główny pas tej federacji. Dziwie się Hulk'owi, że cię do niej dołączył. Życzę ci przegranej Randy. Na razie to tyle ode mnie.
John schodzi z ringu i idzie za kulisy.
Użytkownik
Wchodzę na ring przy moim theme witając się z fanami (w ręku trzymam kastet) i mówię:
Edge nie bądź taki pewny siebie że ja odpadnę jako pierwszy. Bo po pierwsze ja zwyciężę ten pojedynek a po drugie ty odpadniesz jako pierwszy. Po prostu nie masz szans przetrwać tego pojedynku. Mówię ci zemdlejesz z bólu i wtedy będzie prościej cię odliczyć. Moim kastetem rozwalę ci głowę a krew będzie lać się jak ulewny deszcz. Będziesz leżał w szpitalu przez jakiś czasz.
Użytkownik
I hear voices in my head
They council me
They understand
They talk to me
Randy wchodzi na ring bierze mikrofon i zaczyna przemówienie:
- Mam sprawę do niejakiego John'a Morrison'a słuchaj co ty w ogóle osiągnąłeś w wrestlingu? Hmm mistrz Tag Team i intercontynental i ty myślisz że ja nie wygram tej walki o pas? Ja na pewno wygram tą walkę i nie przeszkodzą mi jacyś The Buffalo kim ty w ogóle jesteś gdzie walczyłeś? W szkole na materacach? Edge mój "były tag partner" Edge dzięki mnie zostaliśmy mistrzami Tag Teamów. Został jeszcze Triple H stary dziad który czeka na swoją okazje aby tylko zdobyć mistrza ale mam dla was niemiłą wiadomość ponieważ to ja zdobędę pas UPW CHAMMPIONSHIP. Hulk dzięki za dodanie mnie do tej walki i przygotuj się na nowego mistrza tej federacji. NARA!!!
Randy rzucił mikrofon i wyszedł
I hear voices in my head
They council me
They understand
They talk to me