Użytkownik
Jestem Upw Hardcore Champion'em! Udało mi się po dobrej walce pokonać Jeff'a Hardy'ego. Teraz moim celem są pasy Tag Team. Ja zgadzam się na Triple Threat Tag Team Match o pasy TT. Mam nadzieję, że Buffalo też. Czekam teraz na odpowiedzieć reszty.
John wznosi pas do góry i schodzi z ringu.
Użytkownik
I hear voices in my head
They council me
They understand
They talk to me
Na ring wchodzi Randy Orton
Bierze mic. i zaczyna przemówienie:
- Hunter Hunter Hunter wiesz co było aktem tchórzostwa? Podpowiem ci ucieczka Kofiego z ringu tak to było tchórzostwo. Nic do tego nie ma atakowanie w szatni bo to walka 1 vs 1 nie licząc ataku Matta i mnie na Kofim.
Jeżeli chcesz tej walki to nie mam wyboru zgadzam się na tą walkę Steel Cage Match. Walczmy o ten pas zróbmy to i zróbmy najlepszą walkę w historii wrestlingu. A kto z tego wyjdzie zwycięsko to się okaże>
I hear voices in my head
They council me
They understand
They talk to me
Randy zchodzi z ringu
Użytkownik
Wchodzę na ring przy moim theme witając się z fanami i mówię:
Tak wiem zawiodłem wielu fanów odpadając jako pierwszy, ale tą walkę mam za sobą i nie chce patrzeć w przeszłość. Teraz mam nowy cel a mianowicie pasy tag team. Nie wiem ja reszta ale ja mogę walczyć o te pasy. A i teraz sprawa Kurta stary sorry że mam twój finisher ale nie wiedziałem że przeniesiesz się do UPW. Mogę zmienić finisher i ogłaszam to żeby wiedział o tym Hulk i John zmieniam dzisiaj Ange Slam na Canadian Destroyer.
Nowy użytkownik
Red wchodzi na ring i wita UPW Univers.
-Witam Witam.Czas na czerwień,nie jestem znanym zawodnikiem,
ale ta federacja daje mi duże możliwości.Jak wiecie karzdy High-Flyter jest hardcorem.
Ja też nim jestem.Upatrzałem sobie jeden tytuł w Federacji UltimateProWrestling.
A dokładnie Pas UPW Hardcore Chapionsip.Więc na rozgrzewkę zawojuje z Sheamusem,
póżniej z Kanem,A na koniec z Buffalo.I walka O UPW Hardcore Chapion.
Red odchodzi z ringu.
Sheamus wchodzi na ring z mikrofonem.
Wiesz co Randy? Nie widziałem, że jesteś takim tchórzem.
Nie widziałem, że umiesz tylko walczyć po za ringiem.
Bo to co zrobiłeś Hulkowi i Kofiemu nie było zbyt mądre.
Dlatego teraz masz do czynienia ze mną, wyzywam cię na pojedynek po moim urlopie.
Jeszcze zobaczę, na której to będzie tygodniówce.
Będzie to pojedynek First Blood.
Oczywiście za pozwoleniem i ustaleniem Hulka.
Do zobaczenia na RINGU!!
Sheamus schodzi z ringu zostawiając mikrofon pod ringiem.
Ostatnio edytowany przez Sheamus (2010-07-29 07:40:06)
Użytkownik
Na ring wbiega Matt Hardy i gdy dobiega do Shemus'a to kopie go kilka razy i jeszcze 2 punch'e i wykonuje Twist of Fate!!
I bierze mikrofon i chce coś przmówić:
Witam was widzicie co stało się Shemus'owi ,niestety zadar z członkiem CRF i niestety spotkała go kara i każdego czeka jeśli zadrze z nami!
Mając w składzie postępną żmiję , Maszynę stworzoną do wygrywania , i oczywiście mnie, ta stajnia nie tylką będzie dominować ale i niszczyś i uczyć tych marnych pyszałków , osiłków gdzie tak naprawdę znajduję się ich miejsce.
I czeka na swoich sprzymierzeńcu na ringu!!
Ostatnio edytowany przez Matt Hardy (2010-07-29 09:06:43)
Użytkownik
Born to push you around
better just stay down
you put away. he hits the flesh
you hit the ground
Na ring wbiegają Randy Orton i Kane czyli reszta CRF
Kopią parę razy Sheamusa, Randy bierze rozbieg i Running Punt Kick dla Sheamusa, ale nie traci czasu Kane i wykonuje mu Tombstone Piledriver.
Wchodzą na ring i biorą mikrofony
Randy Orton: Tak naprawdę nie jesteśmy zwykłą stajnią, być może przewrócimy rewolucję w tej federacji, kiedy my tu jesteśmy, nikt, absolutnie nikt nie ma prawa czuć się wolny, już niedługo będziemy tutaj robić porządki i prosto w oczy śmiać się wam wszystkim.
Kane. Już wkrótce pokrzyżujemy plany wszystkim panienkom jacy tutaj są. pokażemy tyle, ile nie była by w stanie pokazać żadna stajnia, to tylko kwestia czasu, już wkrótce nasze słowa zamienią się w czyny, nie będzie litości , to my, będziemy decydować kto ma tu pas , kto ma tu trochę władzy, a kto nie. Przekonacie się!.
W trójkę zaczęli niszczyć ring i demolować wszystko wokół niego zniszczyli stół kometatorski. I pod koniec Kane dołożył Sheamusowi Chokeslam'a na Rampie
Ostatnio edytowany przez Randy Orton (2010-07-29 09:11:28)
Sheamus leżąc na ziemi zabiera mikrofon Kane-owi.
Z trudem mówi: Randy jeśli przyjmiesz moje wyzwanie i tak cie pokonam.
Mam nadzieję, że nie stchórzysz oraz nie przyjdziesz ze swoją świtą.
Ostatnio edytowany przez Sheamus (2010-07-29 09:22:55)
It's Time To Play The Game!!
Na ring biegną Kofi Kingston i Triple H.
Hunter wchodzi na ring okłada pięściami Kane i wykonuje pedigree.
Kofi Kingston wykonuje Trouble In Paradise na Matt Hardy następnie wyrzuca na Kane.
Następnie Kofi i Hunter biorą Ortona i wywalają na Kane i Hardego.Kofi bierze Sheamusa i go ocuca.Hunter bierze mikrofon i mówi-I co teraz?Dostaliście łomot i wylatujecie.Teraz nasz czas.Czas stajni Celtic Trouble Hunters.
Użytkownik
Matt wstaje i mówi:
Jak tak ma być to ja proponuje walczyć!! Na Gali!!
HHH zmierzy się z Ortonem ,a ja i Kane zmierzymy się z Kofim i Shemusem w Tag-Teamch !!! Przegrana stajnia się rozpada!!! Chodzi o pojednyk Tag-Team!! Co wy na to??
Użytkownik
Na titranonie widzimy jak Kane porywa obezwładnionego Sheamusa z szatni
W ringu wykonuje Tombstone Piledriver bierze mikrofon i mówi.
- Kane: jeżeli jesteście tacy odważni stańcie w obronie waszego kolegi , bo inaczej dostanie z niego tylko biała skóra pomazana krwią.
Born to push you around
better just stay down
you put away. he hits the flesh
you hit the ground
Do ringu wbiegają Matt Hardy i Randy Orton
Kane z swoim strażackim toporem stoi w ringu i znęca się nad Sheamusem
Orton zakłada Sharpshooter i będzie trzymał tak długo aż nie pojawią się Kofi i Triple H, a matt okłada metalową rurką po plecach. Matt nagle przestaje i bierze mikrofon:
Hardy: to co się dzieje z tą białką kaleką, czeka również Huntera i Kofiego!
W trójkę dokładają jeszcze RKO Twist of Fate i Tombstone Piledriver.
Randy: Zapamiętajcie te trzy litery CRF będziemy siali zniszczenie i panikę wśród tej federacji.
W trójkę uciekają w trybuny i gdzieś znikają
Sheamus leży na ringu, po chwili wstaje sięga po mikrofon i mówi:
Myślicie, że po tym co zrobiliście będziemy się was bać. Nie ma mowy. Z nami nie takie numery. Umiecie się tylko wyżywać na jednym, ale zobaczymy co się stanie w trakcie walki. Pomyślcie cała wasza kariera jako CRF przepadnie, bo takie były warunki waszego wyzwania. Kiedy my wygramy CRF zostaje rozwiązane. Jeśli przegramy my Celtic-Trouble-Hunters to nasza stajnia zostanie rozwiązana. Dlatego jeżeli będziecie walczyć i zachowywać się tak nie czysto to widzowie nigdy was nie polubią. Takie jest moje zdanie, bo jestem SHEAMUS a nasza stajnia to Celtic-Trouble-Hunters i nikt nas nie powstrzyma przed mistrzostwem...
Sheamus przy swoim theme schodzi z ringu.
Sheamus po całym zdarzeniu wchodzi na ring.
Witajcie drodzy widzowie a szczególnie wy drodzy CRF. Mam nadzieję, że się już ocknęliście. To co ostatnio się stało z wami i waszymi szatniami jest dowodem na to, że jak ja to powiedziałem "Nie z nami te numery". Kane został pogrążony przez mojego przyjaciela. Matt został pokonany tak samo a Randy padł ofiarą swojego, że tak powiem mebla. Było to po prostu krzesło. Lecz pomogło mi cię powalić moje Bicykle Kick. To była moja zemsta za to co zrobiliście mi na ringu ostatnio. Widzicie 3 na 1 to nie zbyt sprawiedliwe, ale ja nie bylem ze swoimi partnerami.
Sheamus z zadowoloną miną wychodzi z ringu dopowiadając: "Tak wiem, wiem Życie jest nie sprawiedliwe".
Ostatnio edytowany przez Sheamus (2010-07-29 17:32:04)
Administrator
Słychać theme NWO !
Hulk Hogan idzie w stronę ringu.
CRF ! Mam dla Was kilka ważnych i istotnych wiadomosci. Osobiscie powinienem się z wami rozprawic, ale nie mogę, to juz nie te czasy. Na nadchodzącym Apocalypto odbedzie się walka Celtic Trouble Hunters vs CRF, w której sędzią specjalnym...BĘDĘ JA-HULK HOGAN !!!
Bedzie to Elimination 6 man tag team match. Zamierzam także zrobic turniej z udzialem osmiu zawodników. Czterech zmierzy sie na nadchodzącym Apocalypto, czterech na następnym. Finałem bedzie fatal 4 way match, zwyciezca dostaje Title shot na wybrany przez siebie pas.
Na nadchodzącym Apocalypto zobaczymy tych zawodników : Amazing Red vs Edge oraz Rey Mysterio vs Shawn Michaels. Na nastepnym Apocalypto zobaczymy takie walki: Sheamus vs The Buffalo oraz Matt Hardy vs Kofi Kingston. Randy...na pierwszym PPV UPW, odbedziesz walkę ostatniej szansy z Hunterem, jesli ją przegrasz, nie ma mowy o rewanżu, jesli ją wygrasz, to po prostu będziesz miec niesamowyte szczęscie, mój bracie !!!