Użytkownik
Randy wchodzi do Biura
- Kofi że co ja mam być w Teamie z tym kurduplem dobre sobie
Wykonuje RKO na Kofim
- Zapamiętaj sobie te trzy litery RKO to będzie twoja zmora i nie obchodzi mnie twój tag partner Sheamus
Wyszedł z biura i wszedł do szatni
Administrator
Kiedy już wrócisz wtedy ta walka się odbedzie.
Użytkownik
Do biura wchodzi wściekły Randy
- Co to miało być żartujesz sobie czy ty jesteś poważny ?
Wykonuje RKO na Hoganie łamiąc biurko
Do biura wchodzi Hunter z pasem nagle zauważa nie przytomnego Hogana
Triple H pyta-Hulk Co się stało
Hulk Hogan ledwym głosem wypowiada trzy litery-R K O
Triple H-Aha widze że sam się tym zajme.
Hunter wychodzi z biura.
Użytkownik
Randy wchodzi do biura
- Chcemy walki o pasy Tag-Team na następnej gali mogę nawet stoczyć 2 walki. Bo jak nie to dostaniesz jeszcze jedno R.K.O
Randy czeka na odp
Administrator
Hulk Hogan głośno woła ochrona!!
Ochrona łapie Legend Killera
-Randy ty chyba nie wiesz z kim masz doczynienia takie RKO to możesz sobie na McMahonie wykonywać ale nie ma mnie Hulku Hoganie.Ale po za tym dostaniesz tą walke wraz z Mattem Hardym zmierzycie się o pasy ale to za tydzień lub dwa zobaczymy.A teraz ja ci się odegram za to co ty zrobiłes mi.
Hulk Hogan policzkuje Ortona
-I prosze na przyszłość opanuj się.Wyprowadzić go stąd!!
Sheamus wchodzi do biura.
Witaj Hulk wiem, że chce dużo tych walk, ale prosiłbym cię o załatwienie mi walki z Randym Ortonem.
Może być na tygodniówce kiedy walcze z Reyem a może być tez po niej.
Jest to dla mnie naprawdę ważne.
Sheamus wychodzi z pokoju Hulka.
Użytkownik
Hej Hulk chce dostać walkę z Tag-Team z teamem Kingsotna i Shemusa. Chce żeby moim TagPartnerem był Kane. Bardzo cię o to proszę!!
Kane wchodzi wściekły do biura Hulka Hogana, następnie zdenerwowany mówi do niego.
po pierwsze: przepraszam że nie zapłukałem.
po drugie: powiedziałeś że chętnie byś się z nami rozprawił, błąd to my byśmy się z tobą rozprawili.
to tylko takie małe drobiazgi, tak naprawdę przyszedłem tutaj do ciebie z inną o wiele ważniejszą sprawą.
wyszedłem nie dawno na ring i powiedziałem że zadzieranie ze mną kończy się koszmarnie. widać pan szanowny Hulk nie wzioł sobię tego do serca. chcieliśmy samodzielnie rozprawić się z CTH samodzielnie. ale ty dziadku wtykasz nosa w nie swoje sprawy!. jeżeli będziesz pomagał CTH, będziemy cię dręczyć puki nie zakończymy kariery!!!. Viper upolował w swojej karierze sporo legend, właśnie takich jak ty!. i rozprawił się z nimi tak, że żadna nie ośmieliła się na niego spojrzeć, więc ty również możesz być jego celem, oraz ja 150-kilowy potwór może mu w tym pomóc, jest jeszcze Matt. dlatego pamiętaj, jeżeli chcesz zepchać nas na boczny tor, i pomagać CTH, policz się najpierw z konsekwencjami którę cie poczekają.
Kane wychodzi z biura Hulka zrzucając przy okazji wazonik z kwiatami z jego biurka